Sala de premsa

Nova acció del Departament d'Agricultura per a impulsar el Pla de consum de fruita a les escoles de Catalunya a les Terres de l'Ebre

query_builder   19 novembre 2013 08:58

settings_input_antenna Convocatòria

Nova acció del Departament d'Agricultura per a impulsar el Pla de consum de fruita a les escoles de Catalunya a les Terres de l'Ebre

El director dels Serveis Territorials del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM) a les Terres de l’Ebre, Pere Vidal, i el delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya a les Terres de l’Ebre, Francesc Xavier Pallarès, visitaran demà dimecres, 20 de novembre, l’Escola Ferreries, a Tortosa. Durant la visita, els representants de l’Administració catalana distribuiran clementines entre els escolars d’aquest centre, en el marc del Pla de consum de fruita a les escoles.
 
L’acte també comptarà amb la participació dels directors dels Serveis Territorials dels Departaments d’Ensenyament i Salut a les Terres de l’Ebre, Antoni Martí i Albert Gómez, respectivament.
 
A les Terres de l’Ebre hi ha adscrits un total de 55 centres educatius en aquest pla interdepartamental gràcies al qual l’alumnat dels centres adscrits, un total de 4.891 alumnes, mengen fruita i alguna verdura una setmana al mes per esmorzar o berenar, segons la planificació de les escoles.
 
El Pla de consum de fruita a les escoles promou el consum de fruita i hortalisses entre la població escolar i preveu contribuir a la promoció d’hàbits de consum saludables i a la prevenció de malalties contra l’obesitat. Per assegurar l’eficàcia del Pla, la distribució de fruita va acompanyada també de mesures educatives i de conscienciació dels hàbits de consum saludables, per la qual cosa les escoles també fan altres activitats com jocs, unitats didàctiques, visites a mercats o centres fructícoles, etc.

10:30|Pla de Consum de Fruita a les Escoles .Escola Ferreries (av. Marcel·lí Domingo, 28)|Tortosa (Baix Ebre)

El director dels Serveis Territorials del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural a les Terres de l’Ebre, Pere Vidal, i el delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya a les Terres de l’Ebre, Francesc Xavier Pallarès, visitaran l'Escola Ferreries, en el marc del Pla de Consum de Fruita a les Escoles.