Sala de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura el Casal Cívic de Campclar de Tarragona

query_builder   5 novembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura el Casal Cívic de Campclar de Tarragona

Les obres han tingut un cost d'1.905.685 euros que ha finançat el Departament de Governació i Administracions Públiques
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, inaugurarà el Casal Cívic de Campclar de Tarragona (Tarragonès), dijous, 6 de novembre, a les 12.30 hores. La construcció d’aquest  equipament ha tingut un cost total d’1.905.685 euros, que ha anat a càrrec del Departament de Governació.
 
El conseller Jordi Ausàs visitarà les instal·lacions d’aquest equipament, que disposa, a la planta baixa, d’una sala d’exposicions, dues sales de trobada, una sala polivalent amb escenari i camerino, tres aules taller, una aula d’informàtica, una sala de lectura i una ludoteca. Així mateix, a la primera planta, hi ha un gimnàs, amb els corresponents vestidors, i una terrassa.
 
Els parlaments institucionals aniran a càrrec de l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i del conseller, Jordi Ausàs. A l’acte també hi seran presents el delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya a Tarragona, Xavier Sabaté; la directora general d’Acció Cívica, Violant Mascaró, i el director dels Serveis Territorials del Departament de Governació a Tarragona, Francesc Tarragona.

12:30|.Casal Cívic (c. del Riu Llobregat, cantonada c. del Riu Brugent) |Tarragona (El Tarragonès)

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugurarà el Casal Cívic de Campclar.