Sala de premsa

Presentació de la campanya informativa i de sensibilització del risc químic al Baix Llobregat i el Port de Barcelona

query_builder   5 novembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació de la campanya informativa i de sensibilització del risc químic al Baix Llobregat i el Port de Barcelona

Demà dijous, 6 de novembre, a les 10.00 hores, al Consell Comarcal del Baix Llobregat (Sant Feliu de Llobregat)
Demà dijous, 6 de novembre, a les 10.00 hores, el director general de Protecció Civil, Josep Ramon Mora, i el director dels serveis territorials del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació a Barcelona, Àngel Merino, presentaran la campanya informativa i de sensibilització sobre el risc químic (Plaseqcat), que durant aquesta tardor s’està duent a terme als municipis de Sant Boi de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Andreu de la Barca i Castellbisbal.
 
D’altra banda, també s’explicarà la campanya informativa que, de forma paral·lela, es realitza al Port de Barcelona.
 

10:00|.Consell Comarcal del Baix Llobregat (ctra. Nacional 340, km. 1249. Parc Torreblanca)|Sant Feliu de Llobregat (El Baix Llobregat)

El director general de Protecció Civil, Josep Ramon Mora, i el director dels serveis territorials del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació a Barcelona, Àngel Merino, presentaran la campanya informativa i de sensibilització sobre el risc químic (Plaseqcat), que durant aquesta tardor s’està duent a terme als municipis de Sant Boi de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Andreu de la Barca i Castellbisbal.