Sala de premsa

OCUPACIÓ

La Generalitat organitza a La Seu d'Urgell la jornada "Cooperar pel creixement social i econòmic"

query_builder   27 novembre 2013 11:17

settings_input_antenna Convocatòria

La Generalitat organitza a La Seu d'Urgell la jornada "Cooperar pel creixement social i econòmic"

 

  • A les 10:15 hores al CETAP – Telecentre (Plaça de les Monges, 2. La Seu d’Urgell)

 

  • A la jornada es donaran a conèixer diferents experiències d’aquests models empresarials
 
Demà, dijous 28 de novembre, el Departament d’Empresa i Ocupació, la Delegació Territorial del Govern de la Generalitat a l’Alt Pirineu i Aran, l’Ajuntament de La Seu d’Urgell i el Consell Comarcal de l’Alt Urgell organitzen a La Seu d’Urgell la jornada “Cooperar pel creixement social i econòmic” a la seu del CETAP – Telecentre (Plaça de les Monges, 2).
 
Durant la jornada, que se celebra de les 10:15 a les 12:30 hores, es donaran a conèixer experiències cooperatives i de l’economia social. L’alcalde de La Seu d’Urgell, Albert Batalla, el delegat territorial del Govern a l’Alt Pirineu i Aran, Albert Alins, el president del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, Jesús Fierro, i el director dels Serveis Territorials d’Empresa i Ocupació a Lleida, Octavi Miarnau, inauguraran la jornada.
 
A continuació intervindran el director comercial de l’Institut Català de Finances, Antoni Vallès, que explicarà les noves línies de finançament per a l’economia social, i el director de la Federació de Cooperatives de Treball, Guillem Perdrix, que parlarà sobre les possibilitats del model d'empresa d'economia social i cooperativa  i el programa  Municipis cooperatius. 
 
Posteriorment hi intervindran el director assistencial de Pediatria dels Pirineus, Jordi Fàbrega, el president de la DOP (Denominació d'Origen Protegida) i representant de la cooperativa Cadí, Antoni Torrent, i el director de la Fundació Íntegra Pirineus, Ignasi Amat.    
 
El director general d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom, Xavier López, clourà la jornada.