Sala de premsa

La consellera Neus Munté visita el Gran Recapte d'Aliments instal·lat al Mercat de la Concepció de Barcelona

query_builder   29 novembre 2013 17:02

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Neus Munté visita el Gran Recapte d'Aliments instal·lat al Mercat de la Concepció de Barcelona

La titular del Departament de Benestar Social i Família farà una donació de productes de primera necessitat i aprofitarà l’ocasió per fer una crida a la solidaritat i la participació de tots els catalans
La consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, visitarà demà dissabte el Gran Recapte d’Aliments instal·lat al Mercat de la Concepció (C/ Aragó, 313-317) de Barcelona. La titular del Departament farà una donació de productes de primera necessitat als voluntaris de la Fundació Banc del Aliments i aprofitarà l’ocasió per atendre els mitjans de comunicació i fer una crida a la participació i la solidaritat de tots els catalans.
 
El Gran Recapte d’Aliments és una campanya de recollida d’aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades del país rebin ajuden alimentària. La iniciativa es duu a terme de forma simultània a les quatre demarcacions de Catalunya. La Fundació confia superar els 2.727.000 quilograms de l’edició anterior i per aconseguir-ho compta amb l’ajuda de 15.000 voluntaris.

09:00|La consellera Neus Munté visita el Gran Recapte d'Aliments instal·lat al Mercat de la Concepció de Barcelona .Mercat de la Concepció (c. Aragó, 313-317)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, visitarà el Gran Recapte d’Aliments instal·lat al Mercat de la Concepció de Barcelona.