Sala de premsa

El president visitarà demà l'estand de l'Incasòl al Barcelona Meeting Point

query_builder   5 novembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El president visitarà demà l'estand de l'Incasòl al Barcelona Meeting Point

El Govern hi exposa les seves actuacions urbanístiques per promoure l'habitatge públic
El president de la Generalitat, José Montilla, visitarà demà dijous l’estand de l’Institut Català del Sòl (Incasòl) al Barcelona Meeting Point, on es donen a conèixer les actuacions urbanístiques per promoure l’habitatge públic endegades pel Govern català.
 
El president arribarà a les 11 del matí a la Fira (sala de Protocol), on mantindrà un contacte informal amb alguns dels empresaris del sector que estan presents al certamen i signarà el Llibre d’Honor del saló. Els mitjans gràfics que ho desitgin podran prendre imatges de la trobada.  
 
Després, acompanyat del president del saló Barcelona Meeting Point, Enrique Lacalle, es desplaçarà fins a l’estand de l’Incasòl, on s’exposen les actuacions del Govern en el marc del Pla d’Àrees Residencials Estratègiques (ARE) del Govern. També hi seran presents els consellers de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, i de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, i el director de l’Incasòl, Miquel Bonilla. En el decurs de la visita, el president pronunciarà unes paraules.
 
Les Àrees Residencials Estratègiques (ARE) són un instrument per obtenir sòl de forma immediata i facilitar la construcció d’habitatge assequible. Seran nous barris que completaran i eixamplaran les ciutats. Amb aquest objectiu, la Generalitat iniciarà a 80 municipis una acció decidida per garantir el dret a l’habitatge digne que inclouran 94 noves àrees residencials. Així es promouran 90.000 nous habitatges, el 54% dels quals seran protegits.

11:00|.Palau 1 de la Fira de Barcelona.|Barcelona (El Barcelonès)

El president visitarà demà l’estand de l’Incasòl al Barcelona Meeting Point