Sala de premsa

TELECOMUNICACIONS

El conseller Felip Puig inaugura demà el nou centre d'operacions internacionals de T-Systems a Barcelona

query_builder   5 desembre 2013 16:57

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Felip Puig inaugura demà el nou centre d'operacions internacionals de T-Systems a Barcelona

 
·       Durant l’acte també se signarà un conveni de col·laboració entre la Mobile World Capital Barcelona i T-Systems per fomentar l’ús i implantació de tecnologies i solucions mòbils  
 
El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, acompanyat pel director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Jordi Puigneró, i pel director gerent del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació, Jordi Escalé, presidirà demà dilluns, 9 de desembre, a les 11.30h. la presentació del nou Punt de Producció (POP) de Service Desk de T-Systems a Barcelona. El nou POP de T-Systems és un dels quatre centres d’operacions internacionals clau de la companyia, des dels quals dóna servei a clients de tot el món, i ha suposat la creació de 170 nous llocs de treball.
 
Durant l’acte d’inauguració, que es desenvoluparà a l’Auditori T-Systems ubicat al 22@ de Barcelona,  també se signarà un conveni de col·laboració entre la Mobile World Capital Barcelona (MWCB) i la filial de Deutsche Telekom per tal de fomentar l’ús i implantació de les tecnologies i solucions mòbils. El conveni permetrà compartir coneixement, experiència i know-how per incidir en àrees estratègiques com les smart cities, la salut, l’educació o el turisme.

11:30|El conseller Puig inaugura el nou centre d'operacions internacionals de T-Systems a Barcelona.Auditori T-Systems del 22@ (c. Sancho de Ávila, 110-130)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, inaugurarà el nou centre d’operacions internacionals de T-Systems a Barcelona.