Sala de premsa

La coordinació transfronterera en la seguretat i les emergències, a debat en unes jornades de l'ISPC a La Jonquera

query_builder   9 desembre 2013 10:26

settings_input_antenna Convocatòria

La coordinació transfronterera en la seguretat i les emergències, a debat en unes jornades de l'ISPC a La Jonquera

La directora de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC), Núria Aymerich, i l’alcaldessa de La Jonquera, Sònia Martínez Juli, inauguraran demà les Jornades transfrontereres sobre seguretat i emergències, que analitzaran des d’una perspectiva interdisciplinària la seguretat i les emergències en l’àmbit de la coordinació transfrontrera entre Catalunya i França.
 
El programa comptarà amb la participació de membres dels cossos de policia i d’emergències de Catalunya, dels operadors de França, càrrecs electes del món local o professionals de l’àmbit de la seguretat.
 
En les jornades, que se celebren demà i dimecres, es debatrà sobre l’àmbit jurídic en la cooperació duanera i policial, els delictes relacionats amb el transport de mercaderies o amb la propietat industrial i la falsificació de marques, o els operatius de gestió de l’emergència que requereixen d’una coordinació entre diversos cossos i agents de l’àmbit de la seguretat.
 
Dimecres, el director Territorial d’Interior a Girona, Albert Ballesta, farà les conclusions de la jornada i la cloenda anirà a càrrec del director general de la Policia, Manel Prat
 
 
Els mitjans que vulgueu cobrir aquest acte us heu d’acreditar abans de les 18h00  de dilluns 9 de desembre a l’adreça comunicacio.ispc@gencat.cat.
 
Per a més informació, podeu contactar amb Comunicació de l’ISPC (93 554 13 05 / 695 56 14 58) o l’Àrea de Comunicació de la Regió Policial de Girona (972 181 622 ).

09:00|Jornades de l'ISPC a La Jonquera.Els Porxos de can Laporta|La Jonquera (Alt Empordà)

La directora de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC), Núria Aymerich, i l’alcaldessa de La Jonquera, Sònia Martínez Juli, inauguraran les Jornades transfrontereres sobre seguretat i emergències, que analitzaran des d’una perspectiva interdisciplinària la seguretat i les emergències en l’àmbit de la coordinació transfrontrera entre Catalunya i França.