Sala de premsa

La consellera Munté presenta el XVI Fòrum d'Estudis sobre la Joventut

query_builder   10 desembre 2013 11:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Munté presenta el XVI Fòrum d'Estudis sobre la Joventut

Saskia Sassen, Premi Príncep d’Astúries de Ciències Socials 2013, participa també en la presentació del Fòrum, que enguany tractarà les agrupacions juvenils del carrer
La consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, presentarà el XVI Fòrum d’Estudis sobre la Joventut “Els altres joves. Agrupacions juvenils del carrer: estigmes i emblemes”, que es durà a terme els dies 12 i 13 de desembre a la Universitat de Lleida.
 
Durant la presentació, la consellera estarà acompanyada de Saskia Sassen, premi Príncep d’Astúries de Ciències Socials 2013, professora de Sociologia a la Universitat de Chicago i professora convidada de la London School of Economics; i de Carles Freixa, doctor en Antropologia Social i professor a la Universitat de Lleida.
 
L’objectiu d’aquesta XVI edició del Fòrum és reflexionar sobre les agrupacions juvenils del carrer, objecte de processos d’estigmatització i percepció negativa, però també d’apoderament i acció afirmativa.
 
Encara que durant el Fòrum s’analitzaran diversos grups, s’abordarà de manera específica les anomenades “bandes llatines”, que durant la darrera dècada han estat presents en els mitjans de comunicació, en les polítiques públiques i en el treball social amb joves.
 
En les jornades, organitzades pel Departament de Benestar Social i Família amb el suport de la Diputació de Lleida, hi participen 12 investigadors i professionals de la matèria.

12:15|Presentació del XVI Fòrum d'estudis sobre la joventut.Departament de Benestar Social i Família (pg. del Taulat, 266-270)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, presidirà la roda de premsa de presentació del Fòrum d'estudis sobre la joventut.