Sala de premsa

"Camina 30 minuts per les Deveses de Salt", activitat organitzada pel proper diumenge en suport a la Marató de TV3

query_builder   12 desembre 2013 11:04

settings_input_antenna Convocatòria

"Camina 30 minuts per les Deveses de Salt", activitat organitzada pel proper diumenge en suport a la Marató de TV3

La Generalitat a Girona, a través de la Secretaria General de l’Esport i els Serveis Territorials de Salut, i l’Ajuntament de Salt promouen una caminada popular com a acte de suport a La Marató de TV3, dedicada aquest any a les malalties neurodegeneratives.
“Camina 30 minuts per la Marató”, que és com s’anomena la iniciativa, vol animar tots aquells que vulguin a fer una caminada el proper diumenge, 15 de desembre, el mateix dia de La Marató, a les 11 del migdia en un circuit que començarà a l’Era de Cal Cigarro de Salt i recorrerà Les Deveses de Salt. Tots els participants es podran inscriure el mateix dia i també podran fer la seva aportació econòmica per La Marató de forma voluntària. Abans, a les 10 del matí, hi haurà una taller de Marxa Nòrdica per a qui ho vulgui provar i, un cop acabada la caminada, una sessió d’estiraments. Finalment, a les 12:30h, tothom que vulgui i els participants de la caminada contribuiran al dibuix de la neurona humana, una recreació que tindrà lloc a la zona esportiva del Pla i pel qual es farà una fotografia aèria. Aquest iniciativa  compta amb la col·laboració del Servei de Neurociència i la Unitat de Recerca de l’Institut d’Assistència Sanitaria (IAS) de l’Hospital de Santa Caterina de Salt.
 
La Marató de TV3 va més enllà de l'obtenció de fons. Té una important tasca de sensibilització de la població catalana respecte a les malalties a les quals es dedica i a la necessitat de potenciar la recerca científica per prevenir-les i curar-les. Per a La Marató és tan important la recaptació de diners com la divulgació científica, la conscienciació i l'educació de la societat en la cultura científica. Per això, les institucions organitzadores animem els participants a fer la caminada i el dibuix de la “neurona humana”.
 

1  

Fitxers adjunts

Poster Marató TV3

Poster Marató TV3
PDF | 1054