Sala de premsa

La consellera de Treball, Mar Serna, serà demà a Vic

query_builder   6 novembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera de Treball, Mar Serna, serà demà a Vic

A les 12.30 hores la consellera Serna intervindrà en la presentació del Pla d'Igualtat de la Universitat de Vic
Demà, DIVENDRES 7 DE NOVEMBRE, la consellera de Treball, Mar Serna, serà a Vic. A les 10.30 hores, la consellera visitarà l’Oficina de Treball de Vic (C/ Ramon Sala i Saçala, s/n).
 
En acabar la consellera Serna es traslladarà a l’Ajuntament de Vic (C/ Ciutat, 1) on mantindrà una reunió de treball amb l’alcalde, Josep M. Vila, el delegat territorial del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Jordi Fàbrega, i altres membres del consistori.
 
A les 12.30 hores la consellera de Treball intervindrà en la presentació del Pla d’Igualtat de la Universitat de Vic (Masia Torre dels Frares – C/ d’en Perot Rocaguinarda, 17). En aquest acte també hi participaran l’alcade de Vic i la rectora de la Universitat de Vic, Assumpta Fargas. L’acte serà obert als mitjans de comunicació.
 
A continuació, a les 13.30 hores, la consellera visitarà el Taller d’Ocupació i l’Escola Taller de l’Ajuntament (C/ Indústria, 69).
 
Dijous, 7 de novembre

12:30|.Universitat de Vic (Masia Torre dels Frares, C. d'en Perot Rocaguinarda, 17)|Vic (Osona)

La consellera de Treball, Mar Serna, internvindrà a l'acte de presentació de Pla d'Igualtat de la Universitat de Vic (UdV).