Sala de premsa

La consellera Carme Capdevila inaugura a Lleida una mostra per incentivar l'acolliment d'infants

query_builder   7 novembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Carme Capdevila inaugura a Lleida una mostra per incentivar l'acolliment d'infants

L'exposició "Acolliment: un infant, un temps, una família" es podrà visitar a la rambla Ferran fins al 16 de novembre
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inaugurarà dissabte a la rambla Ferran de Lleida, l’exposició “Acolliment: un infant, un temps, una família”. L’objectiu d’aquesta mostra és informar i sensibilitzar al públic sobre l’acolliment i, sobretot, animar noves famílies a acollir.
L’acte inaugural arrancarà a les dotze del migdia amb l’espectacle “Caçadors de somnis”, a càrrec del grup d’animació Artristras. A continuació, hi haurà els parlaments oficials i, posteriorment, la consellera i la resta d’autoritats, recorreran els diversos espais de l’exposició.
“Acolliment: un infant, un temps, una família” és una exposició interactiva formada per cinc espais en forma d’iglús. A través de jocs, colors, imatges virtuals, etc. es mostren quins són els drets dels infants, què és l’acolliment, quins tipus hi ha i com pot ser una família d’acollida. La mostra està dissenyada perquè els infants i les famílies, amb fills o sense, que la visitin passin una estona d’esbarjo, i alhora s’informin sobre l’acolliment i prenguin consciència de la necessitat de noves famílies acollidores. L’exposició romandrà oberta a l’espai central de la rambla Ferran fins el 19 d’octubre. L’horari de visita és de 10 del matí a 8 de la tarda.
A més de la consellera Capdevila, a la inauguració també hi assistirà la secretària d’Infància i Adolescència, Imma Pérez; la directora de l’Institut Català de l’Acolliment i l’Adopció, Sílvia Casellas, el director territorial d’Acció Social i Ciutadania, Carles Vega i la regidora de Polítiques d’Igualtat, Drets Civils, Cooperació i Immigració de l’Ajuntament de Lleida, Rosa Ball.

12:00|.Rambla Ferran (espai central)|Lleida (El Segrià)

La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inaugurarà l’exposició “Acolliment: un infant, un temps, una família”.