Sala de premsa

Presentació del Clúster Fusta - Biomassa a Catalunya: Resultats estratègics del sector

query_builder   16 desembre 2013 12:58

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació del Clúster Fusta - Biomassa a Catalunya: Resultats estratègics del sector

El conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM), Josep Maria Pelegrí, inaugurarà demà, dimarts 17 de desembre, a les 18.00 h, al Centre Tecnològic Forestal (Ctra. de Sant Llorenç de Morunys, km 2, dir. Port del Comte, Solsona), Lleida, l’acte de presentació del Clúster Fusta - Biomassa a Catalunya i els resultats de l'estudi estratègic del sector.
 
En aquest mateix acte també tindrà lloc la presentació del projecte ‘El Bosc és viu i ric’, a càrrec del Gremi de Fusters de Barcelona.
 
Podeu confirmar la vostra assistència per correu electrònic a ctfc@ctfc.es o per telèfon (973 48 17 52, ext. 235).

18:00|Presentació del Clúster Fusta - Biomassa a Catalunya: Resultats estratègics del sector.Centre Tecnològic Forestal (ctra. de Sant Llorenç de Morunys, km 2)|Solsona (Solsonès)

El conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, inaugurarà l’acte de presentació del Clúster Fusta - Biomassa a Catalunya i els resultats de l'estudi estratègic del sector. En aquest mateix acte també tindrà lloc la presentació del projecte ‘El Bosc és viu i ric’, a càrrec del Gremi de Fusters de Barcelona.