Sala de premsa

Jornada de portes obertes al nou edifici judicial de Santa Coloma de Gramenet

query_builder   7 novembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Jornada de portes obertes al nou edifici judicial de Santa Coloma de Gramenet

L'edifici estarà obert al públic des de les 10 fins a les 14 hores perquè els ciutadans el puguin visitar
La consellera de Justícia, Montserrat Tura, acompanyada de la presidenta del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, Maria Eugènia Alegret, i de l’alcalde de Santa Coloma de Gramenet, Bartomeu Muñoz, visitarà demà, dissabte dia 8 de novembre, el nou edifici judicial d’aquesta localitat, que des de les 10.00 h fins a les 14.00 h obre les seves portes a la ciutadania.
 
A la visita, també hi assistiran la secretària de Relacions amb l’Administració de Justícia, Àngels Vivas; el jutge degà dels jutjats de Santa Coloma, Carles Vila; el director general de Gestió d’Infraestructures, Salvador Illa; el director general de Recursos de l’Administració de Justícia, Isidor García; el director general de Modernització de l’Administració de Justícia, Daniel Bartomeus; la gerent de Suport Judicial de Barcelona Nord, Elisabeth Abella; el secretari coordinador de les comarques de Barcelona, Joaquín Martínez, així com diversos representants del món jurídic i judicial.
 
La consellera arribarà a les 12 hores i junt amb la resta dels convidats farà un recorregut per les instal·lacions. A continuació hi haurà els parlaments corresponents i s’atendrà els mitjans de comunicació.
 
 

12:00|.Edifici judicial (Passeig Salzereda, 15-18)|Santa Coloma de Gramenet (El Barcelonès)

La consellera de Justícia, Montserrat Tura, acompanyada de la presidenta del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, Maria Eugènia Alegret, i de l’alcalde de Santa Coloma de Gramenet, Bartomeu Muñoz, visitarà el nou edifici judicial d’aquesta localitat, que des de les 10.00 h fins a les 14.00 h obre les seves portes a la ciutadania. La consellera arribarà a les 12 hores i junt amb la resta dels convidats farà un recorregut per les instal·lacions. A continuació hi haurà els parlaments corresponents i s’atendrà els mitjans de comunicació.