Sala de premsa

El conseller Saura participa en la jornada de portes obertes de la comissaria de Lleida

query_builder   7 novembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Saura participa en la jornada de portes obertes de la comissaria de Lleida

Demà dissabte, 8 de novembre, a les 11:30 hores, a la comissaria de Lleida
El conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, participarà demà, dissabte 8 de novembre, en la jornada de portes obertes de la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Lleida.
 
Les 91 comissaries dels Mossos d'Esquadra de tot Catalunya celebraran demà, de 10 a 14 hores, una jornada de portes obertes per commemorar la fi del desplegament territorial de la Policia de la Generalitat, que va culminar el passat dia 1 de novembre al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre, i el 25è aniversari de la creació del cos.
 
L’objectiu és donar a conèixer de més a prop als ciutadans les tasques desenvolupades pels agents que presten servei al seu territori.
 
El conseller se sumarà a la celebració visitant la comissaria de Lleida, seu de la Regió Policial de Ponent, on serà rebut pel cap de la Regió Policial, l'intendent Francesc Xavier Monclús, i per la cap de l'Àrea Bàsica Policial Segrià-Pla d'Urgell-Garrigues, la inspectora Anna Guitart, que li acompanyaran en el recorregut per les dependències policials.
 
També acompanyaran al conseller el director dels Serveis Territorials del departament d'Interior a Lleida, Pere Blasco,  la regidora de Seguretat Ciutadana de l'Ajuntament de Lleida, Sara Mestres, i el cap de la Policia Local de Lleida, l'intendent Josep Ramon Ibarz

Els mitjans gràfics podran prendre imatges de la visita

11:30|.Comissaria de Lleida (c. Sant Hilari, 35)|Lleida (El Segrià)

El conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, participarà en la jornada de portes obertes de la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Lleida. Els mitjans gràfics podran prendre imatges de la visita.