Sala de premsa

El delegat del Govern visita l'empresa Agni Iberpower

query_builder   28 novembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El delegat del Govern visita l'empresa Agni Iberpower

L'empresa, amb seu a Reus, està especialitzada en la fabricació i comercialització de sistemes d'energies renovables
El delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté, visitarà dilluns, 1 de desembre, l'empresa Agni Iberpower, especialitzada en la fabricació, producció i comercialització de sistemes d'energies alternatives.

L'acompanyaran el regidor de Promoció Econòmica, Josep Morató; el director general de l’empresa, Joan Carles Virgili; el director d’Agni Europa, Luis Vieira; el director tècnic, Miguel Carvalho, i la responsable del patronat Catalunya- Món a Tarragona, Maria Targa. Després d'una breu reunió, el delegat visitarà les instal·lacions.

En acabar, a les 13 hores aproximadament, atendrà els mitjans de comunicació. 

Agni destaca per la seva investigació per a la creació d’energia pròpia en el camp de la generació energètica eficient i ecològica. Entre els seus projectes de futur, l’empresa té prevista la posada en marxa d’una planta solar termoelèctrica a Riudoms, que utilitzarà una tecnologia única que permetrà produir energia elèctrica fins a 20 hores diàries, mitjançant sistemes d’acumulació, amb uns costos inferiors als dels sistemes convencionals.

12:00|.Agni Iberpower (camí de Valls, 81-87, 2a planta, 108)|Reus (El Baix Camp)

El delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté, visitarà l'empresa Agni Iberpower, especialitzada en la fabricació, producció i comercialització de sistemes d'energies alternatives.