Sala de premsa

Benestar Social i Família ret homenatge a les entitats de dones que porten 25 anys treballant per la igualtat d'oportunitats

query_builder   21 gener 2014 13:04

settings_input_antenna Convocatòria

Benestar Social i Família ret homenatge a les entitats de dones que porten 25 anys treballant per la igualtat d'oportunitats

La presidenta de l'Institut Català de les Dones, Montse Gatell, presidirà demà l'acte d’homenatge a les entitats que fa vint-i-cinc anys que treballen en favor de les dones i per la igualtat d‘oportunitats.  
 
En total són nou les entitats que el 2013 van fer vint-i-cinc anys de trajectòria: Associació de dones Taxonera-Penitents, de Barcelona (Barcelonès); Agrupació cultural de dones de l’Ametlla del Vallès (Vallès Oriental); Associació de Dones Independents de Sant Andreu de la Barca (Baix Llobregat); Centre de Cultura Popular i l’Amistat-Sagrada Família, de Manresa (Bages); Associació de dones de Corbins (Segrià); Associació de Dones de Gimenells (Segrià); Associació de dones endavant, de l’Ametlla de Mar (Baix Ebre); Grup de Dones d’Ulldecona (Montsià); i l’Associació Catalana de Puntaires, de Barcelona (Barcelonès).
 
L’acte finalitzarà amb l’actuació de la cantautora Beth.

18:30|Homenatge a les entitats de dones que porten 25 anys treballant per la igualtat d'oportunitats.Palau de la Generalitat (c. Sant Honorat, s/n)|Barcelona (Barcelonès)

La presidenta de l'Institut Català de les Dones, Montse Gatell, presidirà l'acte d’homenatge a les entitats que fa vint-i-cinc anys que treballen en favor de les dones i per la igualtat d‘oportunitats. També hi assistirà la directora dels Serveis Territorials a Barcelona de Cultura, M. Àngels Torres.