Sala de premsa

El president Mas rebrà demà els esportistes catalans participants al Dakar

query_builder   21 gener 2014 15:10

settings_input_antenna Convocatòria

El president Mas rebrà demà els esportistes catalans participants al Dakar

El president de la Generalitat, Artur Mas, rebrà demà dimecres, dia 22 de gener, els esportistes catalans que han participat en l’edició del ral·li Dakar 2014. L’acte tindrà lloc a les 13.30 hores, a la Sala Torres Garcia del Palau de la Generalitat.
 
A la recepció, a la qual també hi prendrà part el secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, hi  assistiran la vintena de participants catalans en les diferents categories del ral·li, encapçalats pel pilot Mar Coma, que es va proclamar campió en la categoria de motos.
 
En representació dels participants catalans, el pilot d’Avià pronunciarà unes paraules, mentre que l’acte el clourà el president de la Generalitat. Tot seguit, hi haurà una foto de grup al pati dels Tarongers.
 
Enguany han participat a la cursa 23 equips amb catalans inscrits.

13:30|El president Mas rep els participats catalans al Dakar.Palau de la Generalitat (c. Sant Honorat, s/n)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, rebrà els esportistes catalans que han participat en l’edició d'enguany del ral·li Dakar, acompanyat del conseller de la Presidència, Francesc Homs. A la recepció, a la qual també hi prendrà part el secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, hi assistiran la vintena de participants catalans en les diferents categories del ral·li. Hi haurà parlaments del pilot Marc Coma, en representació dels esportistes catalans, i del president Mas.