Sala de premsa

La consellera Carme Capdevila inaugura el servei "Minuts Menuts" de Sant Boi de Llobregat

query_builder   10 desembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Carme Capdevila inaugura el servei "Minuts Menuts" de Sant Boi de Llobregat

Es tracta d'un servei que ofereix un temps de respir a les famílies amb infants de 0 a 3 anys
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, i l’alcalde de Sant Boi de Llobregat, Jaume Bosch, inauguraran el proper dijous a la tarda el nou servei “Minuts Menuts” de la població. Acompanyarà a la consellera, la secretaria de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania, Carme Porta.
 
El servei “Minuts menuts” és una iniciativa pionera, que vol oferir un temps de respir a les famílies amb infants de 0 a 3 anys i facilitar la conciliació de la vida laboral, personal i familiar. Es tracta d’un servei de guarda de nens i nenes que dóna resposta a aquelles necessitats no previstes o puntals dels seus pares i mares.
 
L’espai “Minuts Menuts” de Sant Boi de Llobregat s’ubica al CEIP Josep Maria Ciurana. L’horari de funcionament del servei és de dilluns a divendres, de 17.30 a 20.30 hores i els dissabtes, de 10 a 13 hores. El nombre d’hores seguides que un/a nen/a pot romandre-hi són tres i dos cops a la setmana com a màxim.
 
El servei “Minuts Menuts” es realitza en col·laboració amb les administracions locals (ajuntaments i consells comarcals), treballant en xarxa i utilitzant els espais ja creats o habilitats per a la primera infància. A la demarcació de Barcelona hi ha espais Minuts Menuts a Mataró, Esplugues de Llobregat, Terrassa, Vilanova i la Geltrú, Sant Andreu de la Barca, Vilafranca del Penedès i Molins de Rei. En total a Catalunya hi ha una quinzena de serveis d’aquestes característiques.

18:00|.CEIP Josep Maria Ciurana (c. Manuel de Falla, 2. Barri Molí Nou Ciutat Cooperativa)|Sant Boi de Llobregat (El Baix Llobregat)

La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, i l’alcalde de Sant Boi de Llobregat, Jaume Bosch, inauguraran el servei Minuts Menuts.