Sala de premsa

La consellera Capdevila presenta l'oficina que impulsarà i farà el seguiment del pla d'usos del temps

query_builder   10 desembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Capdevila presenta l'oficina que impulsarà i farà el seguiment del pla d'usos del temps

La Secretaria de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania del Departament d'Acció Social gestionarà l'oficina que coordinarà i impulsarà les polítiques transversals del pla d'usos del temps
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, acompanyada de la secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania, Carme Porta, presentarà la oficina que impulsarà i farà el seguiment del pla estratègic sobre els usos i la gestió dels temps.
 
L’oficina, a més del seguiment i avaluació del Pla estratègic, coordinarà els projectes generats des dels diversos departaments de la Generalitat implicats; també treballarà amb ajuntaments i ens locals perquè puguin definir les pròpies estratègies per a la gestió del temps; per últim promourà la creació d’espais de participació amb entitats, institucions, associacions i persones interessades, que permetran avaluar i reajustar l’estratègia.
La Generalitat ja està treballant en diversos projectes per un ús racional de la gestió del temps. Per exemple, s’ha posat en marxa el pla pilot de teletreball entre el personal de l’administració de la Generalitat que permet una flexibilitat horària i reducció del temps invertit en desplaçaments. També les noves tecnologies, com la plataforma PICA (Plataforma d'Integració i Col.laboració Administrativa)l’administració electrònica compartida per diverses administracions, permeten reduir la presentació de documents que es demanen al ciutadà en les seves gestions amb l'Administració, estalviant temps i desplaçaments.

10:30|.Sala d'actes de la Secretaria de Joventut (c. Calàbria, 147)|Barcelona (El Barcelonès)

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, presentarà l'oficina que impulsarà i farà el seguiment del pla estratègic sobre els usos i la gestió dels temps.