Sala de premsa

El vicepresident del Govern presideix la signatura d'un conveni per a la projecció internacional del Camp de Tarragona

query_builder   10 desembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El vicepresident del Govern presideix la signatura d'un conveni per a la projecció internacional del Camp de Tarragona

Permetrà sumar els esforços de les institucions per definir una estratègia comuna d'internacionalització del territori
El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, presidirà demà dijous, 11 de desembre, l’acte de signatura del conveni per a la projecció internacional del Camp de Tarragona entre el Patronat Catalunya Món i les principals instritucions del territori. L’acte tindrà lloc a els 17.00 hores a la Sala del Sarcòfag d’Hipòlit del Pretori romà i comptarà entre d’altres amb el delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté; la secretària d’Afers Exteriors, Roser Clavell, i el director del Patronat, Josep Manuel Barberà.
 
El conveni el signaran el Patronat Catalunya Món, els ajuntaments de Tarragona i Reus, les cambres de comerç de Tarragona, Reus i Valls, el Port de Tarragona, la Universitat Rovira i Virgili i el delegat del govern a Tarragona. L’objectiu és sumar esforços i establir estratègies coordinades entre el Patronat Catalunya Món i els agents econòmics, polítics, socials i culturals per fer front als reptes de la internacionalització del territori. Durant l’acte hi haurà parlaments de l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros; la secretària d’Afers Exteriors, Roser Clavell, i el vicepresident del Govern, que serà encarregat de tancar l’acte.
 
El Patronat ja ha signat prèviament convenis per a la projecció internacional de Lleida (19 de febrer), Girona (19 de març) i les Terres de l’Ebre (21 de maig).

17:00|.Sala del Sarcòfag d'Hipòlit del Pretori romà (Pl. del Rei, s/n)|Tarragona (El Tarragonès)

Conveni per a la projecció internacional del Camp de Tarragona