Sala de premsa

La consellera d'Ensenyament presideix la presentació de l'estudi "Inserció laboral dels ensenyaments professionals 2013"

query_builder   30 gener 2014 17:05

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera d'Ensenyament presideix la presentació de l'estudi "Inserció laboral dels ensenyaments professionals 2013"

La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, presidirà demà divendres la presentació de l’estudi “Inserció laboral dels ensenyaments professionals 2013”, un informe elaborat conjuntament pel Departament d’Ensenyament i la Cambra de Comerç.
 
L’acte tindrà lloc a la Casa Llotja de Mar a partir de les 17h. En la presentació també hi assistiran el president de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona, Miquel Valls; el director general de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial, Melcior Arcarons; el president del Consell Català de la Formació Professional, Xavier Casares; i el gerent del Consorci d’Educació de Barcelona, Manel Blasco.

17:00|Presentació de l'estudi "Inserció laboral dels ensenyaments professionals 2013".Casa Llotja de Mar (pg. d'Isabel II, 1)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, presidirà la presentació de l’estudi “Inserció laboral dels ensenyaments professionals 2013”.