Sala de premsa

La consellera Capdevila explica la situació dels joves catalans davant la crisi

query_builder   11 desembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Capdevila explica la situació dels joves catalans davant la crisi

Durant la presentació dels resultats de l'Enquesta de Joventut sobre la situació laboral, econòmica i d'emancipació de la gent jove
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, acompanyada del secretari de Joventut, Eugeni Villalbí, farà divendres una valoració de com la crisi està afectant la gent jove durant la presentació dels resultats de l’Enquesta de Joventut 2007 vinculats a la situació laboral, econòmica i d’emancipació de les persones joves en l’actualitat.
 
L’Enquesta de la Joventut de Catalunya és una estadística oficial del Govern realitzada amb el suport de l’Institut d’Estadística de Catalunya. La del 2007 és la cinquena edició de l’Enquesta (1985, 1990, 1998 i 2002) i ha estat realitzada sobre un mostra de 2.400 persones catalanes de 15 a 29 anys. A més a més, s’oferiran estadístiques actualitzades el 2008 (en un context de crisi) referents a l’atur, la temporalitat i l’emancipació juvenils.

12:00|.Secretaria de Joventut (c. Calàbria, 147)|Barcelona (El Barcelonès)

La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, acompanyada del secretari de Joventut, Eugeni Villalbí, valorarà el grau d'impacte que la crisi econòmica té en la gent jove. La consellera ho farà durant la presentació dels resultats de l’Enquesta de Joventut 2007 vinculats a la situació laboral, econòmica i d’emancipació de les persones joves en l’actualitat.