Sala de premsa

El vicepresident del Govern rep els integrants del Programa de Promoció de Joves Pilots d'Automobilisme

query_builder   11 desembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El vicepresident del Govern rep els integrants del Programa de Promoció de Joves Pilots d'Automobilisme

Durant la recepció es presentaran els resultats obtinguts pels integrants del programa al llarg d'aquest 2008
El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, oferirà demà divendres, 12 de desembre, una recepció als integrants del Programa de Promoció de Joves Pilots d’Automobilisme, impulsat per la Secretaria General de l’Esport, juntament amb el Circuit de Catalunya, el RACC i la Federació Catalana d’Automobilisme. Durant l’acte es presentaran els resultats obtinguts al llarg d’aquest 2008. L’acompanyarà la secretària general de l’Esport, Anna Pruna.
 
La recepció tindrà lloc a les 12.00 hores al Palau de la Generalitat, com a cloenda de la quarta temporada del programa. Els pilots que n’han format part aquest 2008 són Miquel Molina, Jaume Alguersuari, Dani Campos, Aleix Alcaraz, Dani Juncadella, Miki Monràs i Javier Tarancón. El programa ha inclòs campionats de prestigi com les World Series by Renault, la Fórmula 3 britànica, la Fórmula BMW Europa i USA, la Fórmula Renault 2000 i la Fórmula Academy.
 
A l’acte, durant el qual es projectarà un vídeo resum de la temporada, hi haurà intervencions de la secretària general de l’Esport; el coordinador del programa, Vicenç Aguilera; el director general del Circuit de Catalunya, Ramon Praderas; el pilot Jaume Alguersuari,  i el vicepresident del Govern, que serà l’encarregat de tancar l’acte.  
 

12:00|.Palau de la Generalitat (Plaça Sant Jaume, 4). |Barcelona (El Barcelonès)

Recepció als integrants del Programa de Joves Pilots d’Automobilisme