Sala de premsa

La consellera Carme Capdevila presideix l'acte de celebració del Dia Internacional del Migrant

query_builder   12 desembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Carme Capdevila presideix l'acte de celebració del Dia Internacional del Migrant

El Palau Centelles de Barcelona acollirà aquest dissabte l'acte institucional
La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, presidirà aquest dissabte 13 de desembre, a les 11 del migdia, l'acte de celebració del Dia Internacional del Migrant que tindrà lloc al Palau Centelles de Barcelona, i que comptarà amb la participació de representants de les diverses institucions. El secretari per a la Immigració, Oriol Amorós, també participarà en l'acte en el que un representant de la Xarxa 18 de desembre-Catalunya llegirà el manifest amb motiu del Dia Internacional del Migrant.

A continuació hi haurà una interpretació musical a càrrec de Nino Galissa i la lectura per part de nens i nenes de textos d'autors catalans que han viscut processos migratoris.
 
A la tarda se celebrarà al mateix escenari la III Jornada d'associacionisme i participació d'origen immigrat a Catalunya que, aquest any, està centrada en “Drets civils i participació ciutadana” i té com a objectiu analitzar i fomentar la participació de les persones nouvingudes com a mecanisme per garantir la cohesió social.
 
Nota: els periodistes que assisteixin a l'acte institucional caldrà que s'acreditin a l'entrada del Palau, que es farà pel carrer del Bisbe.

11:00|.Palau Centelles (Baixada de Sant Miquel, 8)|Barcelona (El Barcelonès)

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, presidirà l'acte de celebració del Dia Internacional del Migrant, que comptarà amb la participació de representants de les diverses institucions. El secretari per a la Immigració, Oriol Amorós, també participarà en l'acte, i un  representant de la Xarxa 18 de desembre-Catalunya llegirà el manifest amb motiu del Dia Internacional del Migrant.