Sala de premsa

El vicepresident del Govern presideix l'acte de col·locació de la primera pedra del nou mòdul esportiu del CAR de Sant Cugat

query_builder   13 desembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El vicepresident del Govern presideix l'acte de col·locació de la primera pedra del nou mòdul esportiu del CAR de Sant Cugat

També hi assistiran la secretària general de l'Esport i el secretari d'Estat per a l'Esport
El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, presidirà demà dissabte, 13 de desembre, l’acte de col·locació de la primera pedra del nou mòdul esportiu del Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat del Vallès, una actuació que respon a l’objectiu d’impulsar el centre i convertir-lo en un equipament modern i tecnologicàment avançat. L’acompanyarà la secretària general de l’Esport, Anna Pruna. 

L’acte s’iniciarà amb una explicació del projecte per part de l’arquitecte de l’obra. A continuació,  es col·locarà la primera pedra de l’equipament en un acte conduït pel director del CAR, Francesc de Puig. Tot seguit, hi haurà parlaments de la secretària general de l’Esport; el secretari d’Estat per a l’Esport, Jaime Lissaveztky; l’alcalde de Sant Cugat del Vallès, Lluís Recoder, i el vicepresident del Govern. 

Quan acabi l’acte, el vicepresident atendrà els mitjans de comunicació.


NOTA: Els mitjans que vulguin assistir a l’acte s’hauran d’acreditar enviant un correu electrònic a l’adreça premsa@car.edu amb el nom, cognom, mitjà i número de DNI de les persones que hi vindran o bé trucant al 675780456  o al 93 589 15 72 Ext.: 273.                     

11:30|.CAR de Sant Cugat (Av. de l'Alcalde Barnils, s/n) |Sant Cugat del Vallès (El Vallès Occidental)

Acte de col·locació de la primera pedra del nou mòdul esportiu del CAR de Sant Cugat