Sala de premsa

El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Lluís Salvadó, inaugura el programa "Construint Societat: els Amazics a les Terres de l'Ebre"

query_builder   12 desembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Lluís Salvadó, inaugura el programa "Construint Societat: els Amazics a les Terres de l'Ebre"

L'Associació AMAZAN: Promoció Sociocultural i Desenvolupament, presenta a Tortosa "La qüestió amaziga, una realitat silenciada"
En el marc del programa "Construint Societat: els Amazics a les Terres de l'Ebre", l'associació AMAZAN ha organitzat uns tallers sobre les societats del nord d'Àfrica, amb el lema "La qüestió amaziga, una realitat silenciada", que es duran a terme a l'Ajuntament de Tortosa demà dissabte, 13 de desembre.
La inauguració de la jornada pública es durà a terme a les 18.00h i anirà a càrrec del delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Lluís Salvadó, acompanyat del president d'AMAZAN, M'hamed Abdelouahed. Seguidament, tindrà lloc una conferència a càrrec de Lounes Belkacem, president del Congrés Mondiale Amazigh i, també durant l'acte es farà la presentació de la nova junta directiva d'AMAZAN-Ebre a càrrec del seu president Mourad Fateh.
Finalment, en la cloenda es presentarà un documental sobre el Todra, zona de procedència dels membres d'AMAZAN, amb el parlament del secretari de l'associació a l'Ebre, Mohamed Ait Sidi Ouali.

18:00|.Ajuntament (Pl. Espanya, 1)|Tortosa (El Baix Ebre)

El delegat del Govern, Lluís Salvadó, inaugurarà el programa "Construint Societat: els Amazics a les Terres de l'Ebre" organitzat per l'associació AMAZAN.