Sala de premsa

El Departament d'Acció Social i Ciutadania commemora els 25 anys de la creació de l'Institut Català d'Assistència i Serveis Socials

query_builder   12 desembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El Departament d'Acció Social i Ciutadania commemora els 25 anys de la creació de l'Institut Català d'Assistència i Serveis Socials

L'acte servirà de reconeixement i agraïment a la tasca feta durant aquests anys
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, presidirà el proper dilluns la commemoració del 25è aniversari de l’Institut Català d’Assistència i Serveis Socials (ICASS). L’acte, durant el qual es farà un repàs a la feina d’aquests anys, vol servir de reconeixement i agraïment a totes les institucions, entitats, associacions, professionals i persones que han col·laborat en la creació, el desplegament i la consolidació de l’ICASS.
 
Per aquesta raó l’acte també comptarà amb la presència de les exconselleres Anna Simó, Carme Figueras i Irene Rigau; de la directora general de l’ICASS, Carolina Homar; i dels exdirectors d’aquest organisme Josep Maria Ramírez i Víctor Bayarri.
 
L’Institut Català d’Assistència i Serveis Socials es va crear el 1983 amb l’encàrrec de gestionar les prestacions i els serveis en matèria d’assistència i serveis socials. Els col·lectius als quals atén són les persones grans amb dependència, les persones amb discapacitat, les persones afectades per drogodependències i pel VIH-Sida, persones en situació d’exclusió social i persones amb problemàtica social derivada de malaltia mental.

18:30|.Reials Drassanes (av. Drassanes, s/n)|Barcelona (El Barcelonès)

La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, presidirà la commemoració del 25è aniversari de l’Institut Català d’Assistència i Serveis Socials (ICASS). A l'acte també assistirà la secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania, Carme Porta.