Sala de premsa

La consellera d'Ensenyament lliurarà els Mobile Learning Awards a les millors iniciatives tecnològiques presentades pels centres catalans

query_builder   18 febrer 2014 15:58

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera d'Ensenyament lliurarà els Mobile Learning Awards a les millors iniciatives tecnològiques presentades pels centres catalans

 
El proper dijous, 20 de febrer tindrà la celebració dels Mobile Learnig Awards, premis que aquest any celebren la seva segona edició i que tenen com a objectiu reconèixer alumnes, professors i centres educatius per la seva tasca innovadora en la creació i ús de solucions mòbils.
 
El certamen es consolida entre la comunitat educativa i destaca per la seva alta participació. Enguany, més de 250 candidatures presentades pels centres educatius catalans opten als guardons, una xifra que representa el doble de l’aconseguida durant la passada edició.
 
Els Mobile Learning Awards 2014 introdueixen també una novetat pel que fa a les modalitats del concurs. Es tracta d’Experiències educatives amb dispositius mòbils, una iniciativa que pretén donar a conèixer les diferents experiències amb tecnologia mòbil que s’han dut a terme al conjunt de centres educatius de Catalunya.
 
La segona modalitat, Micronarracions audiovisuals, assoleix enguany la xifra de 180 candidatures presentades. Aquest premi valorarà els millors vídeos realitzats per alumnes sota el lema ‘L’escola del futur’. Per participar, les micronarracions han de tenir una durada d’entre 1 i 3 minuts i haver estat enregistrades amb tecnologia mòbil.
 
L’entrega de premis comptarà amb la presència de la consellera d’Ensenyament, Irene Rigau; Jordi Puignero, director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament d’Empresa i Ocupació i John Hoffman, CEO i Director de GSMA.
 
  
18 de febrer de 2014

18:00|Lliurament dels Mobile Learning Awards.Auditori Imagina de Media Pro (av. Diagonal, 177)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, lliurarà els Mobile Learning Awards a les millors iniciatives tecnològiques presentades pels centres catalans.