Sala de premsa

Jornada del Consell Consultiu de Pacients a Tarragona

query_builder   18 febrer 2014 17:07

settings_input_antenna Convocatòria

Jornada del Consell Consultiu de Pacients a Tarragona

El conseller de Salut, Boi Ruiz, clourà la jornada
 
Associacions de pacients i professionals sanitaris compartiran experiències
Demà, dimecres 19 de febrer, el Consell Consultiu de Pacients de Catalunya realitzarà una jornada a la seu del Col·legi de Farmacèutics de Tarragona sota el lema "Compartir per avançar". L’objectiu és posar en comú coneixements, experiències i reflexions adreçades a millorar l’atenció sanitària de la ciutadania, però també impulsar la visibilitat de la important tasca que desenvolupen el conjunt de les organitzacions de pacients de les regions sanitàries del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre.
 
El Consell Consultiu de Pacients de Catalunya és un òrgan permanent de consulta i participació dels representants dels pacients del sistema català de salut. La principal funció és compartir la informació del sistema amb els representants de les diferents associacions de pacients del país perquè aportin recomanacions que es puguin traduir en una millora del disseny i en l'aplicació posterior de les polítiques públiques de promoció de la salut de cada col·lectiu.
 
El conseller Boi Ruiz realitzarà la cloenda de la Jornada i atendrà els mitjans de comunicació al finalitzar de l’acte.
 
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
 
ACTE:
 
Jornada del Consell Consultiu de Pacients al Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre
DIA:
Dimecres, 19 de febrer del 2014
HORA:
10 - 13h. Cloenda Conseller 13h
LLOC:
Seu Col·legi de Farmacèutics de Tarragona
Carrer d’Enric d’Ossó, 1
 
Tarragona
 

13:00|Jornada del Consell Consultiu de Pacients .Col·legi Oficial Farmacèutics Tarragona (c. Enric d'Ossó, 1)|Tarragona (Tarragonès)

El conseller de Salut, Boi Ruiz, clourà la Jornada del Consell Consultiu de Pacients a Tarragona. L'acompanyarà el delegat del Govern a Tarragona, Joaquim Nin.