Sala de premsa

El president de la Generalitat convoca per demà el Pacte Nacional pel Dret a Decidir

· Representants dels partits polítics i més de quaranta entitats participaran en aquesta nova reunió que tindrà lloc al Parlament

query_builder   18 febrer 2014 18:16

settings_input_antenna Convocatòria

El president de la Generalitat convoca per demà el Pacte Nacional pel Dret a Decidir

· Representants dels partits polítics i més de quaranta entitats participaran en aquesta nova reunió que tindrà lloc al Parlament

El president de la Generalitat, Artur Mas, presidirà demà, dimecres 19 de febrer, una nova reunió del Pacte Nacional pel Dret a Decidir.
 
La reunió se celebrarà a la Sala Auditori del Parlament de Catalunya, a les 12.30 hores. Tal i com es va fer en la sessió constitutiva, que va tenir lloc el passat mes de juny, hi participaran, a més del Govern, diverses institucions públiques i privades i els representants dels partits polítics, així com associacions i entitats d’àmbit municipal, cultural, educatiu, comunicatiu, social, cívic, esportiu, generacional, sindical, empresarial i professional.
 
Per part del Govern, a més del cap de l’Executiu hi prendrà part la vicepresidenta del Govern i titular del Departament de Governació i Relacions Institucionals, Joana Ortega; el conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, i el conseller de Justícia, Germà Gordó. També hi participarà la presidenta del Parlament, Núria de Gispert. La trobada es farà a porta tancada, però els mitjans gràfics podran prendre imatges a l’inici. En acabar, el coordinador del Pacte Nacional pel Dret a Decidir, Joan Rigol, farà una compareixença informativa.
 
 
Nota: Els mitjans sense acreditació habitual al Parlament n’han de demanar una a premsa@parlament.cat. A la sol·licitud hi han de fer constar el nom i els cognoms, el número de DNI o passaport i el mitjà per al qual treballen. El Parlament només tramitarà les peticions que hagin estat enviades des del correu corporatiu del mitjà.

12:30|El president de la Generalitat convoca el Pacte Nacional pel Dret a Decidir.Parlament de Catalunya (Parc de la Ciutadella)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, presidirà una nova reunió del Pacte Nacional pel Dret a Decidir. Hi participaran, a més del Govern, diverses institucions públiques i privades i els representants dels partits polítics, així com associacions i entitats d’àmbit municipal, cultural, educatiu, comunicatiu, social, cívic, esportiu, generacional, sindical, empresarial i professional. Per part del Govern, a més del cap de l’Executiu hi prendrà part la vicepresidenta del Govern i titular del Departament de Governació i Relacions Institucionals, Joana Ortega; el conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, i el conseller de Justícia, Germà Gordó. També hi participarà la presidenta del Parlament, Núria de Gispert. La trobada es farà a porta tancada, però els mitjans gràfics en podran enregistrar imatges a l’inici. En acabat, el coordinador del Pacte Nacional pel Dret a Decidir, Joan Rigol, farà una compareixença informativa.
  
Nota: Els mitjans sense acreditació habitual al Parlament n’han de demanar una a premsa@parlament.cat. A la sol·licitud hi han de fer constar el nom i els cognoms, el número de DNI o passaport i el mitjà per al qual treballen. El Parlament només tramitarà les peticions que hagin estat enviades dels del correu corporatiu del mitjà.