Sala de premsa

El president Mas presentarà demà, dijous, Tributs de Catalunya, el nou model de gestió tributària de Catalunya

query_builder   19 febrer 2014 12:16

settings_input_antenna Convocatòria

El president Mas presentarà demà, dijous, Tributs de Catalunya, el nou model de gestió tributària de Catalunya

 
·        Es tracta d’una xarxa d’oficines d’atenció al contribuent desplegada a tot el territori de Catalunya, amb l’objectiu d’oferir un servei de finestreta única
 
·        La vicepresidenta Joana Ortega i els consellers Homs i Mas-Colell acompanyaran el president en aquest acte
 
 
El president de la Generalitat, Artur Mas, presidirà demà, dijous 20 de febrer, la presentació de Tributs de Catalunya, una xarxa d’oficines d’atenció al contribuent desplegada a tot el territori català, amb l’objectiu d’oferir un servei de finestreta única. Aquesta nova eina  suposa el primer pas del nou model d’Administració Tributària de Catalunya. L’acte tindrà lloc a les 10.00 hores, a la Sala Torres Garcia del Palau de la Generalitat.
 
Tributs de Catalunya és el resultat del Conveni marc signat el 19 de setembre de 2012 entre l’Agència Tributària de Catalunya (ATC) i les 4 Diputacions catalanes, i mitjançant el qual es gestionaran els tributs locals que fins ara gestionen les diputacions locals, així com els tributs propis i cedits per l’Estat, que gestiona la Generalitat mitjançant l’ATC.
 
En el decurs de l’acte, es presentarà també la web que connecta els portals informàtics dels diferents organismes que desenvolupen funcions d’aplicació dels tributs a Catalunya.
 
La presentació s’iniciarà amb els parlaments del director de l’Agència Tributària de Catalunya , Lluís Franco, i del president delegat d’Hisenda, Recursos interns i Noves Tecnologies de la Diputació de Barcelona, Carles Rossinyol. Tot seguit, hi intervindran els presidents de les quatre Diputacions catalanes: Joan Reñé (Lleida);Joan Giraut (Girona); Josep Poblet (Tarragona), i Salvador Esteve (Barcelona). El president Mas clourà amb el seu discurs l’acte de presentació.
 
Per part del Govern, a més del president, seran presents en aquest acte la vicepresidenta del Govern i titular del Departament de Governació i Relacions Institucionals Joana Ortega; el portaveu i conseller de la Presidència, Francesc Homs, i el conseller d’Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell.
 

10:00|El president Mas presentarà Tributs de Catalunya.Palau de la Generalitat. Saló Torres Garcia (entrada pel c. Sant Honorat, s/n)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, presidirà la presentació de Tributs de Catalunya, una xarxa d’oficines d’atenció al contribuent desplegada a tot el territori català, amb l’objectiu d’oferir un servei de finestreta única. Aquesta nova eina suposa el primer pas del nou model d’Administració Tributària de Catalunya. La presentació s’iniciarà amb els parlaments del director de l’Agència Tributària de Catalunya, Lluís Franco, i del president delegat d’Hisenda, Recursos interns i Noves Tecnologies de la Diputació de Barcelona, Carles Rossinyol. Tot seguit, hi intervindran els presidents de les quatre diputacions catalanes: Joan Reñé (Lleida); Joan Giraut (Girona); Josep Poblet (Tarragona), i Salvador Esteve (Barcelona). El president Mas clourà amb el seu discurs l’acte de presentació. 
Per part del Govern, a més del president, seran presents en aquest acte la vicepresidenta del Govern i titular del Departament de Governació i Relacions Institucionals, Joana Ortega; el portaveu i conseller de la Presidència, Francesc Homs, i el conseller d’Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell.