Sala de premsa

Josep Viñoles rep la Medalla Centenària de Benestar Social i Família

El director dels Serveis Territorials del Departament a Lleida, Josep M. Forné, li lliurarà la medalla

query_builder   20 febrer 2014 11:00

settings_input_antenna Convocatòria

Josep Viñoles rep la Medalla Centenària de Benestar Social i Família

El director dels Serveis Territorials del Departament a Lleida, Josep M. Forné, li lliurarà la medalla

El director dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família a Lleida, Josep M. Forné, lliurarà aquest divendres la Medalla Centenària del Departament al senyor Josep Viñoles, veí de la Seu d’Urgell. A l'acte, que se celebrarà al domicili de l’homenatjat, també hi assistiran amics i familiars; l’alcalde del municipi, Albert Batalla, i el president del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, Jesús Fierro.
 
Josep Viñoles i Fité va néixer el 20 de febrer de 1914 a la Vall d’Aran. De ben jove va anar a viure a la Bastida, a l’Alt Urgell, on va treballar de pagès i ramader. Actualment el senyor Viñoles conviu amb la seva filla, el seu gendre i el seu nét a la Seu d’Urgell. Li agrada sortir cada diumenge a fer la partida de cartes i a xerrar amb els companys.
 
La Medalla Centenària és una iniciativa del Departament de Benestar Social i Família. Es tracta d'una medalla d'argent gravada amb el nom i l’any de naixement commemorativa del centenari. A aquest reconeixement institucional poden accedir-hi totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol·licitud corresponent.

10:00|Medalla Centenària al senyor Josep Viñoles.Av. Guillem Graell, 82|La Seu d'Urgell (Alt Urgell)

El director dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família a Lleida, Josep M. Forné, lliurarà la Medalla Centenària del Departament al senyor Josep Viñoles.