Sala de premsa

Inauguració a Tortosa de l'exposició itinerant Art Jove a les Terres de l'Ebre 2008

query_builder   15 desembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Inauguració a Tortosa de l'exposició itinerant Art Jove a les Terres de l'Ebre 2008

L'exposició comptarà amb l'obra de la guanyadora del certàmen, Roser Gay, i les obres de la resta d'artistes participants en aquesta 4a edició.
El delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Lluís Salvadó, el director territorial de Cultura i Mitjans de Comunicació, F. Xavier Vega, i la coordinadora territorial de Joventut, Montse Perelló, acompanyats de l’alcalde, Ferran Bel i el representant de Caixa Tarragona, Gonzalo German, inauguraran demà dimarts, 16 de desembre, a les 18.30h l’exposició itinerant Art Jove a les Terres de l’Ebre 2008.
 
L’exposició presenta les obres dels sis artistes participants d’aquesta quarta edició en què la guanyadora ha estat Roser Gay, de Riba-roja d’Ebre amb l’obra “Zombie Paradise”.
Segons les paraules de l’autora, l’obra que es mostra a través del fotomontatge, és “un món on el temps ha perdut el seu ritme mecànic, fent mostrar com comunitats ancorades al passat gloriós deixen morir de fàstic els seus carrers i places
 
L’exposició, que és itinerant, romandrà oberta a la Sala Antoni Garcia de l’antic Escorxador de Tortosa fins al 4 de gener els divendres, dissabtes i diumenges, de 19 a 21h.
 
Art Jove a les Terres de l’Ebre continuarà el seu camí en posteriors exposicions a Amposta, Flix i Gandesa fins al mes de març i a partir de l’abril, es podrà veure també a  la Sala Elizalde de Barcelona.

18:30|.Antic Escorxador (av. Felip Pedrell, s/n)|Tortosa (El Baix Ebre)

El delegat del Govern, Lluís Salvadó, inaugurarà l'exposició itinerant Art Jove Terres de l'Ebre 2008.