Sala de premsa

La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, presenta el projecte Escacs a l'escola

query_builder   27 febrer 2014 13:51

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, presenta el projecte Escacs a l'escola

 
La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, presentarà demà divendres el projecte Escacs a l’escola. La presentació pública serà a partir de la una del migdia a la seu del Departament d'Ensenyament, amb la participació de la degana de la Facultat de Ciències de l’Educació de la Universitat de Lleida, Maria-Pau Cornadó; el vocal de Formació i Didàctica de la Federació Catalana d’Escacs i cap de l’Oficina de Salut Laboral de la Universitat de Girona, Josep Serra Palomar; i la mestra i membre de la Junta directiva de la Federació Catalana d’Escacs.
 
Per part del Departament d'Ensenyament també hi assistiran la secretària general d’Ensenyament, M. Jesús Mier; la directora general d’Educació Infantil i Primària, Alba Espot; el director dels serveis territorials de Girona, Albert Bayot; la directora dels serveis territorials de Tarragona, M. Àngels González; i el director dels serveis territorials del Maresme-Vallès Oriental, Josep-Vicent Garcia.

13:00|Presentació "Els escacs una eina educativa".Departament d'Ensenyament (Via Augusta, 202-226)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, presentarà el projecte "Escacs a l’escola".