Sala de premsa

Catalina Hernández rep la Medalla Centenària de Benestar Social i Família

La directora dels Serveis Territorials del Departament a Tarragona, Anna Vendrell, li entregarà la medalla

query_builder   6 març 2014 12:00

settings_input_antenna Convocatòria

Catalina Hernández rep la Medalla Centenària de Benestar Social i Família

La directora dels Serveis Territorials del Departament a Tarragona, Anna Vendrell, li entregarà la medalla

La directora dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família a Tarragona, Anna Vendrell, lliurarà aquest divendres la Medalla Centenària del Departament a la senyora Catalina Hernández. A l'acte, que se celebrarà al Casal de Gent Gran de Porrera, també hi assistiran amics i familiars de l’homenatjada; l’alcaldessa del municipi, Mercè Juncosa; el president del Consell Comarcal del Priorat, Joan Carles Garcia, i el personal i la direcció del casal.
 
Catalina Hernández Martínez va néixer el 7 de març de 1914 a Águilas (Murcia). De jove va servir en diverses cases de Porrera. Un cop casada, es va dedicar a treballar les terres amb el seu marit i més tard la parella va regentar un bar. Actualment és vídua i els seus familiars més propers són dues nebodes, amb una de les quals conviu.
 
La Medalla Centenària és una iniciativa del Departament de Benestar Social i Família. Es tracta d'una medalla d'argent gravada amb el nom i l’any de naixement commemorativa del centenari. A aquest reconeixement institucional poden accedir-hi totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol·licitud corresponent.

16:00|Medalla Centenària a la senyora Catalina Hernández.Casal de Gent Gran de Porrera (ctra. de Porrera a Torroja, s/n)|Porrera (Priorat)

La directora dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família a Tarragona, Anna Vendrell, lliurarà la Medalla Centenària del Departament a la senyora Catalina Hernández.