Sala de premsa

La secretària d'Infància i Adolescència, Imma Perez, presenta en roda de premsa el Festival de la Infància de Barcelona

query_builder   16 desembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La secretària d'Infància i Adolescència, Imma Perez, presenta en roda de premsa el Festival de la Infància de Barcelona

La Generalitat hi participa en un espai de més 4.400 m2 que que acollirà diverses activats lúdiques i educatives en valors de ciutadania
La secretària d’Infància i Adolescència del departament d’Acció Social i Ciutadania, Imma Perez, participarà en la roda de premsa que organitza la Fira de Barcelona per presentar el Festival de la Infància que enguany arriba a la quaranta sisena edició  i que se celebrarà del 27 de desembre al 4 de gener al recinte firal de Montjuïc de Barcelona. A la roda de premsa també hi participarà la presidenta del Festival de la Infància, Judtih Mascó, i la directora del Saló de Turisme i del Festival de la Infància, Marta Serra.
 
La Generalitat participa en el Festival amb un espai de 4.400m2 al Palau 2 de Montjuïc on diversos Departaments oferiran jocs, tallers i nombroses activitats encaminades a educar en valors de ciutadania les nenes i els nens que hi participin.
 

12:00|.Sala de premsa de la Fira de Montjuïc (Plaça Espanya) |Barcelona (El Barcelonès)

La secretària d'Infància i Adolescència, Imma Pérez, presentarà el 46è Festival de la Infància al recinte Firal de Montjuïc. L'acompanyaran la presidenta del festival, Judith Mascó, i de la Directora del saló del Turisme i del Festival de la Infància, Marta Serra.