Sala de premsa

Demà divendres, a les 11.45 hores, a l'Auditori de Vilafranca del Penedès (Avinguda Catalunya, 15).

Ramon Espadaler presideix el lliurament de les Medalles d'Honor del Cos de Bombers de la Generalitat

query_builder   6 març 2014 11:35

settings_input_antenna Convocatòria

Ramon Espadaler presideix el lliurament de les Medalles d'Honor del Cos de Bombers de la Generalitat

El conseller d’Interior, Ramon Espadaler, presidirà demà divendres 7 de març, a partir de les 12.00 hores, el lliurament de les Medalles i les Mencions d’Honor del Cos de Bombers de la Generalitat, que es farà al l’Auditori de Vilafranca del Penedès (Avinguda Catalunya, 15).
 
A l’acte també hi assistiran alcalde de Vilafranca del Penedès, Pere Regull;  el delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Fernando Brea; el director general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, Ramon Parés; la subdirectora general operativa dels Bombers de la Generalitat, Anna Martín; el cap de l’Escola de Bombers i Protecció Civil, Josep Maria Juncosa; el cap de la Regió d’Emergències Metropolitana Sud, Joan Rovira i el cap de parc dels bombers de Vilafranca, Ramon Canyelles, entre d’altres.
 
Les Medalles d’Honor premien la trajectòria dels membres del Cos de Bombers en funció dels anys d’antiguitat en el servei i els serveis excepcionals realitzats pels Bombers. Així, enguany es lliuraran 280 distincions.
 
El conseller atendrà els mitjans de comunicació a les 11.45h a l’Auditori de Vilafranca del Penedès.

11:45|Festa Patronal dels Bombers.Auditori Municipal de Vilafranca del Penedès (av. Catalunya, 15)|Vilafranca del Penedès (Alt Penedès)

El conseller d’Interior, Ramon Espadaler, presidirà el lliurament de les Medalles i les Mencions d’Honor del Cos de Bombers de la Generalitat. També hi assistirà el delegat territorial del Govern a Barcelona, Fernando Brea.