Sala de premsa

El Servei Català de Trànsit participa en la presentació de l'estudi EuroRAP

query_builder   16 desembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El Servei Català de Trànsit participa en la presentació de l'estudi EuroRAP

Dimecres, 17 de desembre, a les 10.30 h a la Sala d'Actes del RACC
El director del Servei Català de Trànsit, Josep Pérez Moya, participa demà dimecres en la presentació dels resultats de l’estudi EuroRAP que analitza per sisena vegada l’accidentalitat a la xarxa viària catalana. A banda del SCT, en aquest estudi han col·laborat el Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya i el RACC.
 
En la presentació, també hi seran presents Miquel Nadal, director de l’Àrea de Fundació i Relacions Internacionals del RACC, així com Jordi Follia, director general de Carreteres.
 
EuroRAP és un consorci europeu que analitza l’índex de perillositat de la xarxa viària en funció d’uns criteris unificats, relacionant l’accidentalitat que es dóna en un tram concret amb la intensitat mitjana diària de trànsit (IMD).
 
 
 
TEMA: PRESENTACIÓ RESULTATS ESTUDI EURORAP
DIA: DIMECRES, 17 de DESEmbre
HORA: 10.30 h
LLOC: SALA D’ACTES RACC (C/Albert bastardas, 33)
 

10:30|.RACC (c. Albert Bastardas, 33)|Barcelona (El Barcelonès)

El director del Servei Català de Trànsit, Josep Pérez Moya, participarà en la presentació dels resultats de l’estudi EuroRAP, que analitza per sisena vegada l’accidentalitat a la xarxa viària catalana. A banda del SCT, en aquest estudi han col·laborat el Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya i el RACC.