Sala de premsa

El delegat del Govern a Tarragona oferirà una recepció als premiats dels Guardons Turisme de Catalunya i del concurs Cartavi

query_builder   16 desembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El delegat del Govern a Tarragona oferirà una recepció als premiats dels Guardons Turisme de Catalunya i del concurs Cartavi

El delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona, Xavier Sabaté, el director territorial d’Innovació, Universitats i Empresa, Àngel Xifré, i el director territorial d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Xavier Vicens, rebran demà dimecres, 17 de desembre, a les 17 hores, als premiats del Camp de Tarragona de la 23a edició dels Guardons Turisme de Catalunya i del segon concurs a la millor carta de vins Cartavi.

Per una banda, la Grava (El Morell), Can Bosch (Cambrils), el Celler de l’Aspic i l’Hostal Sport (Falset) són els guardonats del Cartavi, que pretén incrementar la presència dels vins catalans a les cartes. Per l’altra, el Govern va atorgar la Medalla del Turisme a Joan Vilà de Tui Travel PLC (Salou) i Josep Martorell del càmping Caravaning Park Playa Barà (Roda de Barà) i el Diploma Turístic al Molí del Mallol (Montblanc).
Hi assistiran Mario Ribal, del restaurant La Grava; Toni Bru, del Celler de l’Aspic; Joan Bosch, de Can Bosch; Marta Domènech, del restaurant Hostal Sport; Joan Martorell, del Càmping Caravaning Park Playa, i un representant del Molí del Mallol.

17:00|.Sala de Juntes de la Delegació del Govern a Tarragona (carrer Sant Francesc, 3, 5ª planta)|Tarragona (El Tarragonès)

Recepció als premiats dels Guardons Turisme de Catalunya i del concurs Cartavi