Sala de premsa

Joan Boada presenta el llibre del 150è aniversari dels Bombers de Tarragona

query_builder   17 desembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Joan Boada presenta el llibre del 150è aniversari dels Bombers de Tarragona

L'acte donarà inici a la commemoració de l'efemèride, que s'allargarà fins a l'abril
El secretari del departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada, presentarà demà dijous el llibre El Cos de Bombers de Tarragona, 1858-2008, obra de l’historiador i bomber Pep Farré. En la presentació, que tindrà lloc a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Tarragona (plaça de la Font, 1), a més de l’autor del llibre també hi prendran part la directora general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, Olga Lanau, i el cap del parc de Bombers de Tarragona, Francisco Núñez.
 
L’acte l’obriran la tinent d’alcalde de Patrimoni de l’Ajuntament de Tarragona, Rosa Rossell; el degà de la Facultat de Dret de la Universitat Rovira i Virgili, Anton Jordà; i el cap de l’Arxiu Municipal de Tarragona, Jordi Piqué, que ha col·laborat molt activament en la investigació històrica duta a terme per l’autor del text.

19:00|.Sala d'Actes de l'Ajuntament (plaça de la Font, 1)|Tarragona (Tarragonès)

El secretari del departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada, presentarà demà dijous el llibre El Cos de Bombers de Tarragona, 1858-2008, obra de l’historiador i bomber Pep Farré.