Sala de premsa

Acció Social i Ciutadania obre un nou servei "Minuts menuts" al Perelló

query_builder   18 desembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Acció Social i Ciutadania obre un nou servei "Minuts menuts" al Perelló

La secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania i l'alcaldessa del Perelló presentaran el nou servei
La secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania del Departament d’Acció Social i Ciutadania, Carme Porta, presentarà el nou servei “Minuts menuts” del Perelló. A la inauguració del nou servei també hi assistirà l’alcaldessa de l’Ajuntament, Genoveva Margalef, i el director dels serveis territorials del Departament a Terres de l’Ebre, Adam Tomàs.  
 
“Minuts menuts” és una iniciativa pionera, que vol oferir un temps de respir a les famílies amb infants de 0 a 3 anys i facilitar la conciliació de la vida laboral, personal i familiar. Es tracta d’un servei de guarda de nens i nenes que vol donar resposta a aquelles necessitats no previstes o puntals dels seus pares i mares.
 
El servei “Minuts menuts” es troba a la Llar d’infants El Perelló (c/Escoles s/n) i l’horari de funcionament és de dilluns a divendres de 18 a 20 hores i els dissabtes de 10 a 13 hores. El preu del servei és d’un euro per hora d’estada del menor. El nen/a pot romandre-hi màxim tres hores seguides i dos cops a la setmana com a màxim.
 
El servei “Minuts Menuts” es realitza en col·laboració amb les administracions locals (ajuntaments i consells comarcals), treballant en xarxa i utilitzant els espais ja creats o habilitats per a la primera infància. Actualment funcionen "Minuts Menuts" a  Reus, Castellvell del Camp, Vilanova i la Geltrú, Esplugues de Llobregat, El Vendrell, Mataró, Terrassa, la Seu d’Urgell, Sant Boi de Llobregat i la comarca del Pallars Jussà.

12:30|.Llar d'Infants El Perelló (c. Escoles, s/n)|Perelló (El Baix Ebre)

La secretaria de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania, Carme Porta, inaugurarà el servei "Minuts menuts" a la Llar d'Infants El Perelló, acompanyada de l'alcadessa del municipi, Genoveva Margalef.