Sala de premsa

Artistes i periodistes donen suport als productes fets a les presons catalanes

query_builder   18 desembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Artistes i periodistes donen suport als productes fets a les presons catalanes

Després es visitarà al vell centre penitenciari de Trinitat, que demà quedarà buit de reclusos, un cop acabat el trasllat al CP Joves Quatre Camins
Artistes com el músic Gerard Quintana i l’actor Josep Maria Pou, i els periodistes Manel Fuentes i Helena Garcia Melero, juntament amb la consellera de Justícia, Montserrat Tura, donaran suport demà, divendres 19 de desembre, als articles elaborats en els tallers productius de les presons catalanes. Ho faran en un escenari ja històric, el Centre Penitenciari de Joves de Trinitat Vella on demà finalitza el trasllat dels interns al nou CP Joves Quatre Camins.
 
La presentació dels productes començarà a les 10 hores i, a continuació, es visitarà el vell centre penitenciari.
 
Tots els mitjans interessats a assistir-hi hauran d’acreditar-se (nom, cognoms, DNI i mitjà) enviant un correu electrònic (premsa.dj@gencat.net), fins a aquesta tarda, dijous 18, a les 18.30 hores.
 
Per poder accedir al centre, els mitjans de comunicació hauran d’estar al CP de Trinitat a les 9.30 hores.
 

10:00|.CP Joves de Trinitat (c. Pare Manjon, 2)|Barcelona (El Barcelonès)

La consellera de Justícia, Montserrat Tura, assistirà a l'acte de suport d'artistes i periodistes als articles elaborats en els tallers de les presons catalanes. Hii participaran, entre d'altres, el músic Gerard Quintana, l’actor Josep Maria Pou, i els periodistes Manel Fuentes i Helena Garcia Melero.