Sala de premsa

El president Montilla presidirà demà la signatura del Pacte Nacional per a la Immigració

query_builder   18 desembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El president Montilla presidirà demà la signatura del Pacte Nacional per a la Immigració

L’acte tindrà lloc a les 12 del migdia al Saló de Sant Jordi del Palau de la Generalitat
El president de la Generalitat, José Montilla, acompanyat del vicepresident, Josep Lluís Carod-Rovira, i de la consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, presidirà  demà divendres, 19 de desembre, l’acte de signatura del Pacte Nacional per a la Immigració. Hi participaran membres de les entitats que representen el col·lectiu de la immigració, agents socials i grups parlamentaris. L’acte se celebrarà a les 12 del migdia, al Saló de Sant Jordi del Palau de la Generalitat.
La consellera Capdevila obrirà l’acte amb un parlament. Seguidament hi haurà la signatura oficial per part dels firmants i clourà l’acte el president Montilla amb un discurs. Per finalitzar, hi haurà una fotografia de grup al Pati dels Tarongers. Es tracta de la signatura del quart Pacte Nacional. Prèviament s’han signat el d’Educació, Habitatge i Recerca i Innovació.

Acreditacions:
Els mitjans de comunicació que no disposin de l’acreditació de premsa del Palau hauran d’acreditar-se davant aquest Gabinet de premsa. Caldrà que enviïn les seves dades (nom, cognoms, DNI, mitjà de comunicació i tasca que s’hi desenvolupa) a premsa.president@gencat.cat o bé al fax 93 302 63 45, abans de demà, divendres dia 19, a les 10.00 hores.  
Per motius d’organització, els mitjans de comunicació que hagin de cobrir l’acte haurien d’accedir al Palau 20 minuts abans que comenci la signatura

Televisions
:  Degut a les limitacions d’espai, les càmeres de TV no podran accedir al Saló de Sant Jordi. TV3 oferirà senyal institucional de l’acte que penjarà a Collserola.
Posteriorment, les càmeres de televisió que ho vulguin, podran captar el moment de la fotografia de grup, així com les declaracions que es facin des del punt habilitat.

Fotògrafs
: Hauran de treballar des de les dues tarimes que s’instal·laran al Saló de Sant Jordi. Després de l’acte de signatura, podran cobrir la fotografia de grup que es farà al Pati dels Tarongers.

Ràdios
: Les ràdios disposaran de so en directe a la sala de ràdios del Palau.

“Set” de declaracions
: Un cop finalitzat l’acte, s’habilitarà a la Galeria Gòtica un “set” de declaracions, per tal que els signants dels Pacte que vulguin puguin atendre els mitjans. Tots els mitjans podran accedir a aquest punt per enregistrar les intervencions directament.

12:00|.Palau de la Generalitat (Pl. Sant Jaume, 4)|Barcelona (El Barcelonès)

Signatura del Pacte Nacional per a la Immigració.