Sala de premsa

La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, presideix la celebració del 30è aniversari de l'Escola Oficial d'Idiomes de Girona

query_builder   27 març 2014 12:50

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, presideix la celebració del 30è aniversari de l'Escola Oficial d'Idiomes de Girona

 
La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, presidirà demà divendres la celebració del 30è aniversari de l’Escola Oficial d’Idiomes de Girona. L’acte tindrà lloc a les dotze del migdia a la seu de l’EOI.
 
Acompanyaran a la consellera en la celebració l’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, el delegat del Govern a Girona, Eudald Casadesús, i el director dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Girona, Albert Bayot. Durant l’acte la psicòloga i pedagoga Dolors Reig pronunciarà una conferència sobre els reptes i oportunitats de l’educació al segle XXI, i la consellera d’Ensenyament clourà l’acte. Posteriorment, visitaran les instal·lacions del centre.  

12:00|30è aniversari EOI Girona.EOI (c. de Josep Viader i Moliner, 16)|Girona (Gironès)

La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, presidirà la celebració del 30è aniversari de l’Escola Oficial d’Idiomes de Girona. L'acompanyarà el delegat del Govern a Girona, Eudald Casadesús.