Sala de premsa

El president de la Generalitat inaugurarà demà, dijous, la nova planta de Grífols, a Parets del Vallès

query_builder   2 abril 2014 12:14

settings_input_antenna Convocatòria

El president de la Generalitat inaugurarà demà, dijous, la nova planta de Grífols, a Parets del Vallès

  • Les noves instal·lacions, especialitzades en el fraccionament de plasma, duplicaran la producció de la companyia
 
El president de la Generalitat, Artur Mas, presidirà demà, dijous 3 d’abril, a les 12.30 hores, la inauguració de la nova planta de fraccionament de plasma de l’empresa Grifols, a Parets del Vallès. Amb aquestes noves instal·lacions, en les quals s’han invertit 20 milions d’euros, la companyia duplica la seva capacitat de producció a l’Estat espanyol fins arribar als 4,2 milions de litres a l’any.
 
A la seva arribada, el cap de l’Executiu farà una visita a la nova planta acompanyat del president de l’empresa, Víctor Grifols; de l’alcalde de Parets del Vallès, Sergi Mingote; dels consellers de Salut, Boi Ruiz, i d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, i del delegat del Govern a la Generalitat a Barcelona, Fernando Brea.
 
Un cop finalitzada la visita, tindran lloc els parlaments inaugurals que aniran a càrrec del president de la companyia; del director general d’Institut Grífols, Albert Grífols; i de l’alcalde de Parets del Vallès. El president Mas clourà l’acte.
 
Grifols és un holding empresarial català, especialitzat en medicaments biològics derivats del plasma, sistemes de diagnòstic clínic i especialitats farmacèutiques d’ús hospitalari. Fundada l’any 1940, Grifols és actualment la primera empresa europea del sector d’hemo-derivats i el quart productor mundial.
 
La companyia, que té la seva seu administrativa a Sant Cugat del Vallès, compta amb filials a 25 països, amb una forta presència als EUA i Canadà. 
 
 
Nota: Per motius d’espai, la visita a les instal·lacions tindrà limitacions d’accés pel que fa al  nombre de mitjans de comunicació. La resta de l’acte serà obert.
 
L’empresa Grifols posa a disposició dels mitjans que ho desitgin transport per arribar a la planta de Parets, on tindrà lloc la inauguració. L’autocar sortirà a les 11.30 hores, del carrer Jesús i María, 6, de Barcelona. Els mitjans interessats cal que confirmin assistència a l’adreça Raquel_lumbreras@duocomunicacion.com. Tel. 659.57.21.85 o borja_gomez@duocomunicacion.com Tel. 650.40.22.25
 
 
 

12:30|El president Mas inaugura la nova planta de Grífols.Polígon Industrial de Llevant (c. Can Guasch, s/n)|Parets del Vallès (Vallès Oriental)

El president de la Generalitat, Artur Mas, presidirà la inauguració de la nova planta de fraccionament de plasma de l’empresa Grifols, a Parets del Vallès. Amb aquestes noves instal·lacions, en les quals s’han invertit 20 milions d’euros, la companyia duplica la seva capacitat de producció a l’Estat espanyol fins als 4,2 milions de litres a l’any. En arribar, el cap del Govern visitarà la nova planta acompanyat del president de l’empresa, Víctor Grifols; de l’alcalde de Parets del Vallès, Sergi Mingote; dels consellers de Salut, Boi Ruiz, i d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, i del delegat del Govern a la Generalitat a Barcelona, Fernando Brea. Un cop finalitzada la visita, tindran lloc els parlaments inaugurals, que aniran a càrrec del president de la companyia; del director general d’Institut Grífols, Albert Grífols; i de l’alcalde de Parets del Vallès. El president Mas clourà l’acte.
 
Nota: Per motius d’espai, la visita a les instal·lacions tindrà limitacions d’accés pel que fa al nombre de mitjans de comunicació. La resta de l’acte serà obert.L’empresa Grífols posa a disposició dels mitjans que ho desitgin transport per arribar a la planta de Parets, on tindrà lloc la inauguració. L’autocar sortirà a les 11.30 hores, del carrer Jesús i Maria, 6, de Barcelona. Els mitjans interessats han de confirmar l'assistència a l’adreça Raquel_lumbreras@duocomunicacion.com. tel. 659.57.21.85 o a borja_gomez@duocomunicacion.com tel. 650.40.22.25