Sala de premsa

Francisco Reig rep la Medalla Centenària de Benestar Social i Família

El director dels Serveis Territorials del Departament a Lleida, Josep M. Forné, li lliurarà la medalla

query_builder   4 abril 2014 12:00

settings_input_antenna Convocatòria

Francisco Reig rep la Medalla Centenària de Benestar Social i Família

El director dels Serveis Territorials del Departament a Lleida, Josep M. Forné, li lliurarà la medalla

El director dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família a Lleida, Josep M. Forné, lliurarà aquest dissabte la Medalla Centenària del Departament al senyor Francisco Reig, veí de Torregrossa. A l'acte, que se celebrarà al domicili de l’homenatjat, també hi assistiran amics i familiars; l’alcalde del municipi, Josep M. Puig, i el president del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, Francesc Fabregat.
 
Francisco Reig i Puig va néixer l’11 de febrer de 1914 a Torregrossa. Es va casar l’any 45 i va tenir dos fills. Actualment té tres néts. Ha treballat tota la vida de pagès. Les seves aficions són la lectura, seguir els esports per televisió i anar cada dia a la llar de jubilats a jugar una partida amb els amics.
 
La Medalla Centenària és una iniciativa del Departament de Benestar Social i Família. Es tracta d'una medalla d'argent gravada amb el nom i l’any de naixement commemorativa del centenari. A aquest reconeixement institucional poden accedir-hi totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol·licitud corresponent.

11:00|Medalla Centenària al senyor Francisco Puig.Camí de les Borges, 6|Torregrossa (Pla d'Urgell)

El director dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família a Lleida, Josep M. Forné, lliurarà la Medalla Centenària del Departament al sr. Francisco Reig.