Sala de premsa

El delegat del Govern inaugurarà la nova llar d'infants de Lladó

query_builder   19 desembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El delegat del Govern inaugurarà la nova llar d'infants de Lladó

El delegat del govern, Jordi Martinoy, acompanyat per l'alcalde de l'ajuntament de Lladó, Joan Fàbrega, i pel director dels serveis territorials d'Educació, Andreu Otero, inaugurarà demà dissabte 20 de desembre a les 12.30 h la nova llar d'infants de
El delegat del govern, Jordi Martinoy, acompanyat per l’alcalde de l’ajuntament de Lladó, Joan Fàbrega, i pel director dels serveis territorials d’Educació, Andreu Otero, inaugurarà demà dissabte 20 de desembre a les 12.30 h la nova llar d’infants del municipi de Lladó.
 
La nova llar d’infants “La Patuleia” s’ubica just al costat del CEIP Montserrat Vayreda i té una capacitat de trenta alumnes. Fins ara, aquesta llar d’infants ocupava un espai del CEIP Montserrat Vayreda i tenia una capacitat per a setze alumnes. Amb la construcció de la llar es podrà, doncs, alliberar un espai necessari per a l’escola i augmentar el nombre de places.
 
La llar d’infants ocupa uns 180 m2 de planta baixa, té un pressupost de 190.000 euros, dels quals la Generalitat, a través del departament d’Educació, n’ha aportat 150.000.
 
 
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
 
 
ACTE:
 
Inauguració de la Llar d’infants “La Patuleia” de Lladó
 
DIA:
 
Dissabte, 20 de desembre de 2008
 
HORA:
 
12:30 h 
 
LLOC:
 
Llar d’infants “La Patuleia”. C/ Escoles, 2 de Lladó
 
 
 
Girona, 19 de desembre de 2008
Servei de Premsa i Protocol

12:30|.Llar d'infants "La Patuleia". C/ Escoles, 2 de Lladó|Lladó (L' Alt Empordà)

El delegat del Govern inaugurarà la nova llar d’infants de Lladó