Sala de premsa

Dilluns, 7 d'abril, a les 12.00 hores, a l'Auditori de Girona

El conseller Espadaler presideix l'acte de celebració del Dia de les Esquadres a la Regió Policial Girona

query_builder   4 abril 2014 18:20

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Espadaler presideix l'acte de celebració del Dia de les Esquadres a la Regió Policial Girona

El conseller d’Interior, Ramon Espadaler, assistirà dilluns, 7 d’abril, a les 12 hores, a l’acte de celebració del Dia de les Esquadres a la Regió Policial Girona que tindrà lloc a l’Auditori de Girona. En l’acte s’atorgaran felicitacions i medalles en reconeixement a la tasca feta pels cossos policials i la societat civil.
 
 
A l’acte també hi assistiran l’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, el delegat territorial del Govern a Girona, Eudald Casadesús,  el secretari general d’Interior, Josep Martínez, el director general de la Policia, Manel Prat,  el director dels Serveis Territorials del Departament d’Interior a Girona, Albert Ballesta, el comissari en cap del Cos de Mossos d’Esquadra, Josep Lluís Trapero, el cap de la Comissaria Superior de Coordinació Territorial, David Piqué,  el cap de la Regió Policial Girona, Joaquim Belenguer, i el sotscap de la Regió Policial Girona, Xavier Gàmez, entre d’altres.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

12:00|Dia de les Esquadres a la Regió Policial Girona.Auditori del Palau de Congressos de Girona (pg. de la Devesa, 35)|Girona (Gironès)

El conseller d'Interior, Ramon Espadaler, presidirà l’acte de celebració del Dia de les Esquadres a la Regió Policial Girona. L'acompanyarà el delegat del Govern a Girona, Eudald Casadesús.