Sala de premsa

Acció Social i Ciutadania lliura la Medalla Centenària a Francesc Navarro de Camarles

query_builder   19 desembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Acció Social i Ciutadania lliura la Medalla Centenària a Francesc Navarro de Camarles

L'acte de lliurament de la medalla se celebrarà dissabte a l'Ajuntament de Camarles
El director dels Serveis Territorials del Departament d’Acció Social i Ciutadania a les Terres de l’Ebre, Adam Tomàs, lliurarà el proper dissabte la Medalla Centenària al senyor Francesc Navarro Queral. L’acte tindrà lloc a les 12.00 hores a l’Ajuntament de Camarles.
 
Francesc Navarro Queral, més conegut com “Lo Caxero”, va néixer a Camarles el 20 d’octubre de 1908. És cantador de jotes aficionat, té dos fills, tres néts i sis besnéts.
 
La Medalla Centenària és una iniciativa de la Secretaria de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania del Departament d’Acció Social i Ciutadania. Es tracta d’una medalla d’argent gravada amb el nom i l’any de naixement commemorativa del centenari. A aquest reconeixement institucional poden accedir totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol·licitud corresponent.

12:00|.Ajuntament de Camarles (c. 20, 18)|Camarles (El Baix Ebre)

El director dels Serveis Territorials d’Acció Social i Ciutadania a les Terres de l’Ebre, Adam Tomàs, lliurarà la Medalla Centenària al senyor Francesc Navarro.